We vibe bästa parleksaken

TESTVINNARE WE VIBE  -Utsedd till bästa parleksaken för par

Klistorisstimulans är oftast ett måste för att en kvinna ska kunna få orgasm. Detta innebär tyvärr att många kvinnor har svårt att få orgasm under samlag samtidigt som det är mångas önskan att de ska uppnå en gemensam orgasm under kärleksakten. -För visst är det så att det är något speciellt att förenas i den ultimata njutningen, att både upplevelsemässigt och kroppsligen bli ett med varandra. We vibe är en produkt som har utvecklats ur denna önskan.

We vibe är utformad för att ge mesta möjliga stimulans till kvinnan, även om också mannen får känna av de sköna vibrationerna. Den ena delen placeras inuti kvinnans vagina, vid g-punkten, den andre delen mot klitoris, vilket ger henne maximal stimulans.

Många kvinnor upplever att de kommer fortare och att orgasmen blir mer intensiv. Det är heller inte ovanligt att kvinnan får flera orgasmer i rad under samlaget när de använder We vibe.

Uppgraderade We vibe sync 

We vibe sync aqua är den ultimata parleksaken, som nu har blivit ännu bättre. Vibrationerna är bara WOW! Denna variant har också en böjbar kropp så att du kan vinkla den för bästa passform. Den har två justeringspunkter som kan ställas in genom att du trycker på den böjda delen. Du kommer att få en mer träffsäker stimulans samtidigt som den håller sig på plats bättre.
We vibe sync är dessutom vattentät så att den kan användas för en skön stund i badkaret och i duschen.

Fjärrstyrda vibrationer och gratis app

We vibe sync aqua har två motorer och du kan välja mellan 10 olika vibrationsmönster. Du ändrar enkelt läge med hjälp av den separata kontrollen. Du kan välja vibrationsmönster där vibrationerna upplevs som en vågrörelse.
Om du vill kan du skapa fler vibrationsmönster i en app som du kan ladda ner helt gratis. Du kan fjärrstyra din We wibe från din app och även styra de två motorerna oberoende av varandra. Genom appen får du alla möjligheter till avancerat telefonsex. Tips: Testa ”Beat Mode”, en funktion där vibrationerna följer den musik du valt.

Läs mer om We vibe