Vibrerande ringar

Vibrerande ringar

Vibrerande ringar finns i många olika utförande, färger och material. Man sätter den vibrerande ringen längst ner vid penisroten, på en stav eller håller i den.
Med en vibrerande ring får både mannen och kvinnan känna av vibrationerna. En del av vibrationerna fortplantar sig i penisen så att även kvinnan känner dem.
Många vibrerande ringar har en klitorisvibrator på ringens ovansida som ska stimulera tjejen varje gång mannen tränger in. Dessa ringar kan man också välja åt vilket håll man placerar dem för olika stimulansområden:

Vilket håll?
Vibratorn på ovansidan penis och vänd mot kvinnan – stimulerar klitoris
Vibratorn på undersidan penis och vänd mot kvinnan – stimulerar analt
Vibratorn på undersidan penis och vänd mot mannen – stimulerar pungen

Det finns också de som har två ringar som sitter ihop som en 8:a, oftast med ett litet ägg placerat emellan för att ge mannen stimulans vid Mellangården/Perineum ett område som har många nerver och blodkärl. På mannen gränsar detta området runt prostatan också.

Bra för erektionen
Om ringen ger någon erektionshjälp beror på storleken på ringen samt penisens okrets.

Ett enkelt sätt att förhöja njutningen för båda parter under samlag är att använda sig av en vibrerande ring. Möjligheterna ökar att båda får maximal stimulans och underlättar orgasm för kvinnan under samlaget.

Material och utseende
Vibrerande ringar finns i flera färger och material exempelvis jelly och silikon. Vissa är mycket töjbara andra fastare i ringen. Några har sladd mellan ringen och kontrollen andra är sladdlösa och drivs då oftast av knappcellsbatterier.

Utseendet på vibrerande ringar varierar väldigt, vissa ser ut som fantasifulla djur och andra är helt släta. Hur den lilla vibratorn är placerad varierar också väldigt, ex längst med ringen eller tvärs över.

Det finns många olika vibrerande ringar att välja mellan.
-Är du osäker på vad du ska köpa? Ring eller maila gärna till oss på Lustjakt så hjälper vi gärna till.

Tel 0522-644444
info@lustjakt.se
Hitta din vibrerande ring hos Lustjakt