Vem använder sexleksaker

Vem använder sexleksaker?

Det finns stora fördomar om vilka som använder sexleksaker. Att de som använder sexleksaker endast är nymfomaner och sextokiga singlar, ack så fel!

Vi som jobbar med att sälja sexleksaker ser att våra kunder är alla de sorters människor – precis som du och jag.

Ge dig och din leksak chansen att lyckas tillsammans, hur många uppskattade sex första gången exempelvis? Och vem kunde cykla utan att lära sig först?

Man måste lära sig att använda leksaken, bli van den annorlunda känslan och ljudet från leksaken kan vara oerhört avtändande till att börja med, men till slut så hör man det inte.

Många använder sexleksaker
Vi är många som använder oss av sexleksaker av många olika anledningar, kanske vill man bara göra samlivet lite roligare. Exempelvis första gången man tillsamman använder en vibrerande ring, hur bra blir sexet? Första gången brukar inte vara så bra,men däremot så ger det garanterat ett och annat skratt. Så vips så har det brutit slentrianen som lätt smyger sig in i var mans och kvinnas långvariga förhållande.

Kanske är det så att man behöver hjälp av en sexleksak pga exempelvis någon sjukdom, stress, funktionshinder, nervproblem, mediciner som påverkat känsligheten m m. Med hjälp av en sexleksak kan man alltså fortsätta att ha ett bra samliv och fortsätta att njuta av sex trots problemen. Sjukdommar, funktionshinder, skador eller medicinering behöver inte nödvändigtvis orsaka begränsningar eller sämre sexliv.

Våga prova för att se om det är något som hjälper just dig i ditt sexliv, tänk så mycket du går miste om ifall du inte vågar prova. Våga prova dig fram till vad du/ni tycker om och vad som ger er ett förbättrat samliv trots begränsningar. Sexlivet ger så mycket mer än bara sex, det ger en närhet som vi alla behöver och ökar även vårt välbefinnande. Här är lite tips till kvinnors val av sexleksaker.

Kvinnan behöver normalt mycket längre förspel än mannen.
Ett bra tips är då att mannen använder en leksak ex vibrator på kvinnan. Vilket innebär att kvinnan får ökad lust och mannen får det ökad njutning av att se sin kvinna njuta av hans behandling. Detta brukar ge ett mycket bättre sexliv för båda.

Många kvinnor behöver lite extra hjälp för att komma igång efter barnafödandet då mammarollen påverkar sexlusten negativt många gånger och kroppen ändrar sig mycket efter förlossningen och ammning. Som mamma kan man ha svårt att svänga om och bli älskarinna. Sköra slemhinnor kan också ställa till minskad lubrikation vilket innebär torrhet i underlivet och smärta vid samlag. Ett enkel lösning på detta är att använda ett glidmedel.

Det finns många sexleksaker och sexhjälpmedel som uppgraderar ditt sexliv.
-Är du osäker på vad du ska köpa? Ring eller maila gärna till oss på Lustjakt så hjälper vi gärna till.

Tel 0522-644444
info@lustjakt.se
Hitta din sexleksak hos Lustjakt