Tips till man för sexlivet

Vad män kan göra för att förbättra sexlivet.

1. Raka pungen
Säg den kvinna som inte uppskattar en nyrakad pung. Visa att du gör något bara för hennes skull.

2. Var noga med din hygien
Var mycket noga med att vara nytvättad och härligt doftande när det är dags för intimitet. Detta gäller särskilt då du känner att du efterlängtar lite oralsex. Fotsvett, dålig munhygien och smutsiga naglar känns inte speciellt fräscht. Se till att hela du är ren. Klipp naglarna. Långa naglar kan skada kvinnans känsliga underliv och bristande hygien hos mannen kan förorsaka infektioner hos kvinnan.

3. Börja i tid
Är du sugen på sex ikväll? Då ska du börja uppvakta din kvinna redan på morgonen. Alla kvinnor gillar att bli uppvaktade. Regeln är, att du kan aldrig börja uppvakningen för tidigt.

4. Var en gentleman
Öppna dörrar, ge henne blommor och visa att du tar hand om henne. Men var absolut inte mjäkig. Detta är ett av de värsta misstagen du kan göra om du vill ha din värdighet kvar. Män och kvinnor är lika mycket värda så gör allt för att tillfredställa din kvinnas alla behov. Var inte rädd för att verka mesig.

Att våga vara hjälpsam och omtänksam är ett tecken på att du är säker i din mansroll.

5. Studera ämnet
Har du kunskap om hur kvinnan fungerar så står du mycket bättre rustad än många av dina manliga rivaler. Det finns mycket litteratur att läsa men det är också viktigt att fråga kvinnan vad hon gillar. Tänk också på att alla är olika och kan gilla olika saker.

Tips: Läs artikel Kvinnans yttre könsorgan

6. Var lyhörd och känn dig fram
Lyssna på din partner. Lär dig att läsa de signaler hon sänder ut. En stor del av hemligheten är att uppmärksamma de små tecken som omedvetet visas. Vissa kvinnor vill bli hårt smekta, andra mjukt.

7. Sätt kvinnan i centrum
Det är runt kvinnan det hela kretsar. Det är bara att titta på djurvärlden. Nästan utan undantag, så är det de hanarna som uppvaktar honorna. Den lättaste vägen till framgång är nog att inte förändra naturens gång. Sätt kvinnan i centrum!

8. Lär dig kontrollera din utlösning
Träna när du onanerar. Dra tills du nästan kommer och sluta, upprepa några gånger och släpp sedan iväg satsen. Övar du på detta sätt vid ett flertal tillfällen, så kommer du att kunna behärska din egen njutning och kan anpassa denna efter kvinnan

9. Börja utanpå
Innan kläderna ryker av så har du ett gyllene tillfälle att verkligen värma upp din partner.

Att smeka en kvinnas venusberg igenom trosorna kan göra henne totalt tokig av lust.

Hur vet du när det är dags att fortsätta utan trosor? När du känner att trosorna börjar bli lite fuktiga, då är det dags. Det är inte heller sällsynt att hon ber dig att fortsätta innanför trosorna. Om hon gör det så kan det vara ett tips att helt sonika vägra att ta av dem, fortsätt smeka utanpå i ytterligare en stund, bara för att reta henne lite ytterligare. Sex är mer spännande när man inte vet vad som väntar.

10. Använd vågtekninken
Onanera henne så att hon kommer mycket nära orgasm, sluta några sekunder och ta det sedan lite vackert i ytterligare någon minut. Börja om igen. Upprepa detta ett flertal gånger. Tillslut så kommer hon att be dig om att du måste låta henne komma. Fortsätt då ytterligare en stund, och ge henne sedan allt du har. Hon kommer att komma i en oerhört stark orgasm.

11. G-punkten
Alla kvinnor har inte ökad känslighet vid sin G-punkt. Men de som har det sitter på en guldgruva.

Om du träffar en tjej som inte är medveten om att hon har en G-punkt. Och du lyckas hitta den, samt ger henne hennes första fontänorgasm. Då är din lycka gjord. Från den dagen kommer du att vara hennes sexgud! Det är detta du måste sträva efter. Tips: Använd gärna en g-punkstav.

12. Brösten
Att under samlaget smeka och slicka på hennes bröst brukar vara mycket uppskattat. Använd en lös och avslappnad tunga. Det är oftast mer uppskattat än den motsatta.