Tips till kvinnor i sexlivet

Tips till kvinnor i sexlivet

1. Knipa runt penis Indiska kvinnor är kända för sin förmåga att med slidmusklerna kunna knipa åt runt penis under samlaget. Detta är en finess som är mycket uppskattad av de flesta män. Rent generellt så tycker män bättre om en tight och vältränad slida än en stor och otränad. Använd knipkulor för att träna dina muskler. Att ha en vältränad slida är också bra om du vill slippa inkontinensbesvär när du blir äldre.

2. Fräcka och nya underkläder. Ett par nya stringtrosor eller ett litet strumpeband kan utan tvekan väcka den björn som sover.

3. Lär dig hur man smeker penis på ett bra sätt.

4. Starta lugnt Även män behöver förspel. Om du börjar försiktigt med att smeka honom utanpå byxorna och gå mycket långsamt fram. Använd minst fem till tio minuter till att smeka penis på olika sätt, innan du börjar försiktigt dra i den.

5. Lär dig ge ordentlig oralsex. Du måste älska hans kön för att kunna älska på bästa sätt. Om du ger din man oralsex och du lyckas få honom att komma. Då har du gjort din man till världens lyckligaste, jag lovar! Om du dessutom tar satsen i munnen så är nog hans närmaste dagar en dans på rosenblad. De flesta män gillar när deras kvinnor tar satsen i munnen.