Tips på förvaring

Tips på smart förvaring

Lite tips och råd på var du kan lägga dina sexleksaker för att skydda dem, ha dem till hands och/eller hålla dem hemliga.

Leksakerna bör förvaras damm-, fukt- och luddfritt, de ska även aktas för värme och solljus. Tänk på att plocka ur batterierna ur vibratorer, batterier kan börja läcka och förstöra leksakerna. Om du ska använda vibratorn inom några dagar igen kan du bara öppna batteriluckan så inte batterierna får kontakt, många drar ström även när de är avslagna. Det är också lätt att missa att stänga av dem helt.

Varje leksak bör förvaras så den inte ligger mot en annan, olika produkter bör aldrig ligga mot varandra eftersom de kan förstöra varandra snabbt, och jelly-produkter kan missfärga och förstöra varandra. Mjuka produkter kan tappa formen om de ligger så de blir vikta, klämda eller mot något hårt.

Förvaringen bör vara damm- och luddfri, men tänk på att det kan bildas mögel i en plastförvaring som är helt tät om produkten inte är helt torr när du lägger i den.

Några förslag på vad du kan lägga leksaken i:

* I sin originalförpackning.

* Plastlåda/matlåda, med några små lufthål, eller lite öppet lock. Perfekt.

* Tygpåse, luddfri. Låter leksaken andas och håller den dammfri.

* Tygpåse med plast invändigt, bra om du ska förvara glidmedel med produkten.

* Inrullad i en luddfri tygbit, t.ex. gammalt örngott eller t-shirt.

* En vanlig plastpåse, leksaken bör dock vara helt torr.

Många tar en vanlig Tupperware/matlåda, borrar några få små lufthål och dekorerar locket med självlysande stjärnor, bilder, klistermärken etc., man kan även måla den med hobbyfärg, allt för att göra den lite roligare. Välj en tygpåse i ett snyggt tyg eller sy en själv av ett gammalt örngott/t-shirt, det tar bara någon minut och du få vilket motiv du vill. En kul förpackning gör det roligare att plocka fram leksaken och gör att du lägger ned produkten ordentligt så den inte blir förstörd.

Om du har barn, inneboende eller bor hemma hos föräldrarna vill du nog hålla leksakerna hemliga. Även annars behöver du ett ställe att förvara dina saker, både för att undvika skador och för att inte nyfikna gäster ska se dem. Det bästa är givetvis att förvara leksakerna med tillbehör, batterier, glidmedel och kondomer nära sängen, inom räckhåll när lusten faller på. Här är några förslag på saker att lägga leksakerna i efter att först ha lagt den i en plastlåda, påse eller inrullad i tyg.

Vanliga:

* En skolåda under sängen, vem tittar i en skolåda?

* En låda i nattduksbordet, om ingen tittar där.

* Bland kläder i en byrålåda eller sänglåda. Inte föräldrasäkert dock.

* En kartong i garderoben. Köpt en locktång, borrmaskin, eller något annat i rätt storlek? Behåll kartongen och lägg i leksakerna istället.

* Om ingen snokar i ditt sovrum, lägg den dekorerade plastlådan på ett bord bredvid sängen som den är, och lägg ned i byrålåda när du får besök.

Lite roligare och smartare:

* En snygg träkista bredvid sängen, gärna med lås.

* Prydnadskista som ställs i fönstret eller på en hylla i sovrummet. Gäster kommer att beundra den men förmodligen inte öppna den. Beror på dina vänner dock.

* Ett rörformat pennfodral i plast, lägg i leksaken i en tygpåse. Hemligt vid första anblick men hjälper inte mot föräldrar eller barn som letar pennor.

Finurliga:

* I en kudde vid sängen, det finns prydnadskuddar med dold förvaring att köpa.Love -pillow

* Inuti ett kramdjur, det finns kramdjur med öppning för tex pyjamas i leksaksbutiker. Kan ligga i sängen, eller stå på en hylla om du har gäster.

* Musikinstrumentsfodral. Har du en flöjt, fiol eller gitarr? Ta ett tomt instrumentfodral och lägg dina saker i, sätt upp på väggen eller lägg vid sängen.

* På IKEA finns plastlådan Arma som rymmer många leksaker. Gjord för att sätta hänglås på och har lufthål. Perfekt! Lägg en bit tyg högst upp, knäpp på hänglås och ingen kan ana eller ta reda på vad som finns inuti.

* Ett låsbart plåtskåp finns på bla IKEA, kan sättas upp i sovrummet var du än bor, rymmer några leksaker och kan dekoreras snyggt. Låst och hemligt.

Tjejer som vill vara hemliga kan även välja och vraka bland vibratorer som är maskerade som nagellacksflaskor, läppstift eller puderborstar. Perfekt för dig som vill ha en klitorisvibrator som kan stå framme eller ligga i sminkväskan. Skulle någon hitta, säg att det är en skämtpresent. Eftersom de är av hårdplast klarar de att stå framme men bör sköljas/torkas av innan användning. En vibrerande badanka kan vara en idé för dig som flyttat hemifrån, den kan oskyldigt stå i badrummet.

Det finns många sexleksaker och sexhjälpmedel som uppgraderar ditt sexliv.
-Är du osäker på vad du ska köpa? Ring eller maila gärna till oss på Lustjakt så hjälper vi gärna till.

Tel 0522-644444
info@lustjakt.se
Hitta din sexleksak hos Lustjakt