Testpanel av silikon-glid

Testpanel av silikonbaserat glidmedel

Lustjakt har låtit tre personer testa Pjur Woman, ett silikonbaserat glidmedel som varit en storsäljare i drygt tio år. Detta är på intet sätt menat att leda till någon slutsats utan är helt enkelt gjort för att ge en vink om människors första intryck av ett silikonbaserat glidmedel.

Tina, 47 år

Jag har för första gången använt mig av ett silikonbaserat glidmedel och jag måste säga att det var mycket positivt för mig. Jag har från och till lite problem med torra slemhinnor och det känns naturligtvis inte så skönt att ha sex då. Det räckte med några få droppar för att få ett mer glid och automatiskt blev det också mycket skönare. Effekten varade länge och till och med dagen efter kändes det bättre, inte alls så torrt och skört som det annars kan kännas. En positiv effekt som detta glid har fört med sig att jag tycket det är roligare och skönare att ha sex nu. Jag tror min man kan instämma i detta.

Karin, 32 år

Jag uppskattar produkter som har flera användningsområden och jag upptäckte att ett silikonbaserat glidmedel verkligen är användbar till många olika saker. Det är suveränt att använda till kroppsmassage och det känns tryggt att man kan använda en och samma produkt när massagen närmar sig mer intima delar. Det är oerhört drygt och efterlämnar en silkeslen hud och inget klibb överhuvudtaget.

Dessutom har jag upptäckt att produkten är jättebra att använda istället för rakskum då man trimmar bikinilinjen eller benen. Rakhyveln glider fint och det verkar som det blir en skyddande hinna som hindrar hyveln att skada skinnet. Efter rakningen blir man riktigt len och skön, det är faktiskt svårt att låta bli att ta på sig själv!

Jacob, 28 år

Fick lite hastigt och lustigt erbjudandet att vara med i denna eminenta testpanel och som den goda (och över erbjudandet stolta) världsmedborgare jag är, så tog det inte lång tid för mig att nappa på detta – så här är jag!

Måste säga att jag blev mycket imponerad av detta glidmedel! Min enda tidigare erfarenhet av har varit vattenbaserat glid. Nu är ju smaken som baken, men jag upplever verkligen en stor skillnad. Silikonglidet behåller verkligen glidet länge och det torkar inte in som vattenbaserat glidmedel gör. Sedan trodde jag att det skulle vara svårt att få bort men inte heller det stämmer. Går alldeles utmärkt att tvätta bort i exempelvis en gemensam dusch efteråt.

I början gjorde jag misstaget att ta lika mycket som jag gjorde med det vattenbaserade vilket slutade med att man gled omkring som Bambi på hal is… Vill man ha ett mycket bra glidmedel, Ja då kan jag med gott samvete rekommendera detta!

Testet gjordes hösten 2010

Tips
Det finns flera bra silikonbaserade glidmedel på marknaden. Visa silikonbaserade glidmedel

Det finns många sexleksaker, sexhjälpmedel och glidmedel som uppgraderar ditt sexliv.
-Är du osäker på vad du ska köpa? Ring eller maila gärna till oss på Lustjakt så hjälper vi gärna till.

Tel 0522-644444
info@lustjakt.se
Hitta din sexleksak hos Lustjakt