Psas

Psas – Vad är det?

Psas – Permanent Sexual Arousal Syndrom
Är ett mycket ovanligt tillstånd som får en kvinna att bli upphetsad av den allra minsta lilla stimulans, vilket ökar blodflödet till könsorganen. Små saker som påverkar blodflödet kan ex vara när man går, städar eller åker bil/buss. Små vibrationer av t.ex. en kopiator eller andra maskiner. Vi råkar alla ut för saker i vardagen som normalt sett inte påverkar oss, men detta gör att kvinnor med Psas får hundratals orgasmer varje dag. Det kanske låter skönt, men det är ett stort problem som gör att det är mycket svårt att klara av vardagen för de drabbade.

Det kan vara oerhört generande att få offentliga orgasmer. Man måste vara duktig på att hålla masken om det inte ska märkas. Det är också ett problem i privatlivet, få män orkar hålla jämn takt med kvinnorna i längden. I början tror de att de hittat drömkvinnan som ständigt vill ha sex. Men när de upptäcker att det räcker med en tur på bussen för att hon skall få orgasm, så kan de lätt känna sig överflödiga.

Forskning kring Psas
Det finns olika teorier om vad Psas kan bero på. En teori är att det beror på retningar i hjärnan – en annan att en inflammation eller infektion i bäckenet stimulerar nerverna till klitoris. Det kan också ha en psykologisk förklaring.
Man tror att lyckopiller kan hjälpa om teorin med retningar i hjärnan är orsaken. Idag finns inget botemedel och det finns inga kända fall i Sverige.