Potensring

Potensring

Potensringar används för att minska blodflödet från penis och stärker på så sätt erektionen. De finns i många olika material, färger och utförande. Dessa ringar är också väldigt populära hos män som inte har några potensproblem, då de ger en betydligt grövre, hårdare och något längre penis.

Det vanligaste är att man trär på den ända ner till roten. Vissa män föredrar dock att ha den en bit upp på skaftet. Vanligtvis så trär man på ringen när penis är helt erigerad.
Om problemet är att få erektion, så får man lov att använda en vacuumpump först, innan ringen träs på. Man kan utan problem använda ringen 30 min i taget, men vi rekommenderar att man tar det lite vackert i starten för att vänja sig, 5 till 10 min kan vara lagom till att börja med.
Utlösningen brukar också kännas annorlunda när man använder en ring samt att en liten del av satsen kommer först när man lossar ringen.

En ställbar ring ger bästa resultatet då den kan ställas så hårt som behövs. Om du använder en ring i töjbart jellymaterial avgörs omkretsen på penis hur hårt ringen sitter åt.

Material
De vanligaste materialen är jelly, silikon och gummi.

Tips
Om du har svårt att få stånd ska du inte ligga på rygg, då tygdlagen gör det svårare för penis att bli blodfylld.

Potensring kallas även pubisring, penisring, erektionsring, kukring, penissnara mm

Här kan du hitta potensringar