Öka din sexuella energi

Öka din sexuella energi

Du kan öka din sexuella njutning genom att testa följande övning. Du kan göra den ensam eller tillsammans med din partner. Om du och din partner gör den tillsammans kan ni titta varandra i ögonen under hela övningen för att få en mer kraftfull effekt. Men de första gångerna kanske du hellre vill blunda för att lättare kunna fokusera på din kropp.

Gör så här

Du andas utan paus mellan andetagen antingen genom näsan eller genom munnen.
Andetagen ska vara jämna och långsamma.
Ligg ner på sidan med ansiktet mot din partner.
Koncentrera dig på musklerna i magen strax ovanför blygdbenet. Känn att de är helt avspända på inandningen och att de spänns en aning på utandningen. Det ska kännas som att de skjuter på luften upp genom kroppen genom lungorna och ut genom näsa eller mun.
När du tömt ut luften gör du en extra liten spänning med musklerna för att få ut all luft.
Släpp spänningen och låt luften strömma in i dig igen.
Börja med tjugo andetag utan paus och som är lite djupare än normalt. Fortsätt med andetagen men med den lilla muskelspänningen i nedre magmusklerna och låt andetagen vara mer naturliga. Pröva hur djupt du kan andas utan att bli yr och känn hur lusten böljar fram och tillbaka genom kroppen.

Genom att regelbundet onanera eller ha sex så ökar du den sexuella energin i kroppen. Genom att använda sexhjälpmedel, som t ex vibrator, dildo, glidmedel, stimulerande medel etc så ökar du förutsättningarna för orgasm.