Mannens sjunde himmel

En guide till mannens sjunde himmel

Hur får man sin man att komma till sjunde himlen?
Nedan följer en liten guide över vad man kan tänkas göra för att få sin man att trivas extra mycket.

1. Känn dig fram
Det finns inget standardrecept på hur du smeker penis. Du kan fråga din partner eller ge dig i kast med kvalificerade försök med ett grepp strax under ollonet med den ena handen och pressa mot penisroten med den andra. Rörelserna måste vara snabba om du vill framkalla orgasm på det här sättet. Med tunga och läppar kan du stimulera honom på det känsliga ollonet.

2. Öka hans lust
Du kan öka din älskades lustkänslor genom att hålla tillbaka förhuden på hans penis med 2 fingrar vid roten. Håll den spänd under hans rörelser. Resultatet blir ofta snabb utlösning.

3. Fräcka underkläder
Men givetvis bara om du själv känner för det. Gillar du utmanande eller mycket feminina underkläder så har du alla möjligheter att öka din älskares puls. De flesta män tycker att det är upphetsande med stringtrosor och strumpeband.

4. Tänd honom igen
Många kvinnor kan få flera orgasmer som pärlor på ett band, medam männen ofta behöver lite tid för att samla nya krafter. Om du gärna vill fortsätta seansen efter att han fått utlösning bör du vänta minst en halvtimme innan du hjälper honom till en ny erektion. Glöm bara inte att berätta om dina planer. Risken är annars att han tror du är otillfredsställd när du tar nya initiativ.

5. Dina egna dofter
Mycket tyder på att speciellt män undermedvetet blir påverkade av partnerns naturliga kropsdoft. Det är doften från hud, hår, könsorgan och armhålor. Renlighet är självklart helt avgörande för att upplevelsen ska vara behaglig men prova gärna utan både deodorant och parfym. Tips: Öka lusten med doft som innehåller feromoner.

6. Knip till
Sydindiska kvinnor är berömda för att närmast kunna gripa tag om penis med musklerna i underlivet. Förmågan kan övas upp, men det tar tid. Pröva dig fram…
Tips: Öva upp slidmusklerna med knipkulor.

7. Oralsex
Börja från hans fötter. Täck hans kropp med fjärilslätta kyssar. Stanna upp och blås försiktigt på låren, och då och då på hans penis. Kyss penisen försiktigt, men fokusera dig inte på den! Reta honom och flytta dig om han försöker guida din mun mot hans penis. Prova dig fram! Och fråga vad han tycker om. Testa att ta en iskub i munnen samtidigt. Kallt, men uppskattas av de flesta?

8. Sexiga under
Att bära sexiga underkläder kan lyfta en grå dag. Och skapa en erotisk stund – både för dig själv och tillsammans med din partner.

Investera i en klassiker: Push-up behå, strumpeband, stringtrosor. Ta god tid på dig i provrummet och köp hellre något lite dyrare av god kvalitet – än något billigt.

Välj sexigt svart, boudoirstuk i svart och rött, sobert pärlemorskimrande eller sedesamt vitt.

Behåll din behå på under sexakten – det kan göra att du känner dig sexig. Naken är inte alltid bäst.

Och han då… Boxershorts i all ära: Vad vill du se din man i, egentligen? Torp-Ernst blåställ eller minimal stringkalsong? Det är självklart inte bara du som ska klä ut dig.

9. Klä av er sensuellt
Att sensuellt smeka av er kläderna är en garanterad lustkick – både för dig och din partner. Känner ni er blyga? Låt den andra titta på genom en dörrspringa. Och träna gärna framför spegeln. Övning ger färdighet..

Nybörjartips: Se din partner i ögonen och smek långsamt av dig plagg för plagg. Släpp plaggen på golvet eller släng över till din partner.

10. Älska er runt!
Gör det till en sport att ha sex överallt – utom just i sängen. Testa köksbordet, matstolarna, badkaret, soffhörnan, stående mot diskbänken (inspireras av Glenn Close & Michael Douglas i ”Farlig förbindelse”).

Flytta ut i verkligheten: Parkera bilen och ta en snabbis i baksätet, en smeksam stund i en skogsbacke, på sommarängen, en öde strand. Miljöombyte förnöjer och förhöjer samlivet.

11. Fantisera tillsammans
Hitta på en gemensam fantasi och välj att spela upp den tillsammans. Tryter fantasin? Här är några tips: hemmafrun-hantverkaren, chefen-assistenten, (obs! chefen behöver absolut inte vara man), lärarinnan-eleven, härskarinnan-slaven.

Tips på produkter
Använd massgeolja eller glidmedel för att göra det skönare och bekvämare. Smaksatta varianter finns.

Latexlakan skapar förutsättningar för mer riklig oljemassage.

Vibrationer kan kännas spännande och ökar också förutsättningarna att få stånd, då musklerna slappnar av och blodet rinner till. Använd en vibrerande potensring eller kittla runt med en vibrerande stav.

Sätt på en potensring nere vid roten för att få hårdare och mer hållbart stånd samtidigt som njutningen förhöjs.

Tag en klick stimulerande medel i samband med penismassagen för att intensifiera njutningen rejält.

Överraska honom genom att föra in ett par samlagskulor före kärleksakten.

 

Vid rollspel kan det vara extra underhållande att klä sig i en sexig dräkt, t ex sjuksköterska, polis etc.

Genom att använda en korsett så framhäver du din figur på bästa sätt.