Lösvagina

Lösvagina

En lösvagina är mannens leksak och motsvarigheten till kvinnans dildo.

Utseende och material
Lösvaginor finns i olika utförande exempelvis kan de se ut som en vagina, mun, blomma, anal mm.
De vanligaste materialen är jelly, silikon, cyberskin och liknande naturtrogna material . De är ofta väldigt töjbara för att sitta åt samt att de ska passa alla.
Lösvaginor finns både med och utan vibrator. Ibland innehåller en lösvagina kulor, knottror, refflor och tom ljud för att öka njutningen.

En del lösvaginor är vändbara för att man enklare ska kunna rengöra dem. Några är helt genomborrade för att passa alla storlekar samt att de då blir lite enklare att göra rent. Ett tips är att använda kondom i de lösvaginor som inte är vändbara, för hygienens skull.
Använd gärna ett bakteriedödande medel ex Hygiene.

En lösvagina i materialen cyberskin, loveclone och andra material som känns som hud ska efter att man rengjort dem och torkat dem ordentligt. Pudras med Powder som gör att de behåller den hudlika känslan, om de inte pudras så blir de klibbiga.

Glidmedel bör användas tillsammans med en lösvagina för bäst känsla samt även för att förhindra kraftigt friktion som innebär att risken ökar för att materialet kan spricka sönder.

Många tror att lösvagninor endast används av ensamma killar, men så är inte fallet. Lika gärna som en kille använder en stav på sin tjej i förspelet kan tjejen använda en lösvagina på sin kille i förspelet.

Här kan du hitta lösvaginor

Källa: Lustjakt Svenska AB

Det finns många sexleksaker och sexhjälpmedel som uppgraderar ditt sexliv.
-Är du osäker på vad du ska köpa? Ring eller maila gärna till oss på Lustjakt så hjälper vi gärna till.

Tel 0522-644444
info@lustjakt.se
Hitta din sexleksak hos Lustjakt