Klitorisvibratorer

Klitorisvibrator

Många kvinnor uppskattar en klitorisvibrator då dess vibrationer retar nerver som inte berörs av andra former av stimulans. Denna stimulans underlättar också förmågan att få orgasm och kan göra upplevelsen mer intensiv. Mannen kan med fördel ta hjälp av dessa vibratorer för att tillfredsställa sin kvinna på bästa sätt.
Det är mycket vanligt att använda en klitorisvibrator samtidigt som samlag.

Klitorisorgasm
Klitorisorgasm är den vanligaste orgasmen. Du kan stimulera klitoris med vibrator, fingrar, munnen eller med penis. Det är mycket viktigt att använda ett glidmedel vid klitorisstimulans så att man inte får irritation.

Vad ska jag välja?
Har man svårt att få orgasm så brukar många välja en mycket hårt vibrerande klitorisvibrator. Har man däremot lätt för att få orgasm så upplever man dem för starka i vibrationerna och bör då istället välja en med mildare vibrationer eller en steglös kontroll.

Hur hårt vibrerande klitorisvibrator man vill ha är väldigt individuellt.
Innan du testat dig fram till hur starka vibrationer du vill ha kan det vara bra att välja en med steglös kontroll.

Om klitorisvibratorer
Klitorisvibratorer finns i flera olika material: exempelvis i hårdplast, jelly och silikon.
Utseendet på en klitorisvibrator varierar väldigt, de allra flesta är små och nätta och går att ta med sig i handväskan enkelt.
Många har fantasifulla utseenden som ex delfiner, kaniner, blommor mm
Det finns också ringar med klitorisvibrator, då sätts ringen på penis eller stav och ger kvinnan stimulans under samlag, även mannen får då känna av vibrationerna genom ringen.

Vakuum och luft
Nu kan man också få stimulans utan beröring och utan vibrationer. Lösningen är vakuum och luft, som tillsammans skapar en känsla av sug och massage direkt på klitoris. Dessa leksaker har blivit mycket uppskattade av tjejer på kort tid.  Dessa heter Satisfyer och womanizer.

Ägg
Många kvinnor föredrar en diskret produkt som inte är så iögonfallande. Ett vibrerande ägg är diskret och erbjuder många olika användningsområden. Man kan använda ägg vid klitorisstimulans eller placera ägget i vagina eller anus för att få extra sköna vibrationer, vid såväl parsex som onani.

Det kan vara bra att välja en vattentät produkt då du har större valfrihet på var du ska använda den samt att den är enklare att göra ren.

Fakta om Klitoris
Precis där de inre blygdläpparna möts, framför urinröret, sitter klitoris. Klitoris uppgift är att ge njutning. Klitoris är ett cirka tre-nio centimeter långt organ som under fosterstadiet utvecklas till en penis hos pojkar. Den består av ett ollon, ett skaft och två skänklar (ben) som ligger dolda under huden.
Klitoris skyddas av en liten förhud som kallas klitorishuvan. Det lilla organet är fyllt med blodkärl, svällkroppsvävnad och mängder med känselnerver. Detta område är ytmässigt försett med flest känselmottagare på hela kroppen, det är därför det är så mycket enklare att få klitorisorgasm.

Källa: Lustjakt Svenska AB

Det finns många sexleksaker och sexhjälpmedel som uppgraderar ditt sexliv.
-Är du osäker på vad du ska köpa? Ring eller maila gärna till oss på Lustjakt så hjälper vi gärna till.

Tel 0522-644444
info@lustjakt.se
Här får du som kvinna tips att välja rätt sexleksak