Frisyrer för muffen

Vilken frisyr gillar du bäst?

Nu menas inte den frisyr du har synligt på huvudet utan muffens hårbeklädnad, som förvisso oftast inte uppvisas på allmän beskådan, men som ändå kräver en viss omtanke och omvårdnad för att ge dig en personlig stil.

Trekant

Kanske väljer du att forma en liten eller stor trekant framtill för att det ger ett prydligt och inte lika uppseendeväckande frisyr som mer renrakade varianter. Du behöver heller inte låta andra förstå att du valt en mer kal variant längre ned.

Landningsbana

Du kanske föredrar en hårbeklädnad i form av ett rakt streck precis framtill. Det är snyggt, lite prydligt och smickrande för din muff. Bra för dig som vill ha kvar lite hår kvar för att inte se alltför naken ut men samtidigt vill njuta av den lena hårlösa huden. Håll efter genom att raka eller vaxa.

Sicilianare

Detta alternativ är det som naturligt infinner sig när du inte ett gjort ett mer aktivt val utan låter naturen bestämma. Naturlig hårväxt för dig som tröttnat på att hålla efter återväxten eller för dig som tycker att naturlighet är bäst. Detta alternativ kan också passa bäst för dig som är blyg och inte vill väcka uppmärksamhet på stadens badhus.

Designad form

Använd gärna en kakform av hjärta eller annat mönster för att få till en mer designad frisyr, som visserligen kräver lite tid för att hålla sig snygg men du får definitivt den uppmärksamhet du önskar. Vad kan bli tydligare och mer romantiskt än ett hjärta…

Brasiliansk vaxning

Brasiliansk vaxning innebär att du är helt renrakad utan minsta hårbeklädnad. Om du väljer att vaxa dig på salong får du antingen stå på alla fyra eller ligga på rygg. Det kan göra lite ont men det går fort över och du förblir len och hårlös i flera veckor. Återväxten blir mycket mjukare än om du rakat dig.

Ansad muff

Detta är kanske den mest vanliga frisyren. Håret växer fritt förutom att bikinilinjen hålls fri från hår, genom rakning eller vaxning. Ger ett mer fräscht och vårdat intryck på stranden om inga hårtofsar tittar fram bakom trosan.