Erektionsproblem

Erektionsproblem

Erektionsproblem är vanligt världen över. Cirka 500 000 – 750 000 svenska män lider av denna åkomma. Man brukar prata om erektionsproblem om man har svårt att ha en tillfredställande sexuell aktivitet. Det kan vara tillfälliga problem, som beror på yttre omständigheter, eller det kan vara någon sjukdom som ger en sviktande erektionsförmåga. Stress och depression har också stor inverkan.

Sviktande erektion behöver dock inte betyda att du förlorat förmågan att få barn, orgasm eller utlösning. Det betyder heller inte att du saknar vare sig lust eller kärlek men det kan leda till onödiga spänningar i parförhållanden.

Problem med erektionen drabbar nästan alla män antigen någon enstaka gång eller under en längre tidsperiod. Trots att problemet är så vanligt är det många som tycket det är oerhört pinsamt att drabbas men det är bra att veta att du är långt ifrån ensam att ha problem och att det finns mycket hjälp att få.

Då detta är ett såpass vanligt problem så har vi skapat en särskild webbplats för just potens/erektionsproblem. Du hittar denna på www.potensproblem.se