Att tillfredsställa en man

Att tillfredsställa mannen

Vad kan man göra för att tillfredställa en man undrar du kanske, det finns massor av saker att göra som talar till mannen. Nedan följer en lista saker man kan göra samt en de erogena zoner som finns på mannens kropp.

Handjobb
Att tillfredsställa honom med handen kan vara ett utsökt sätt att ge njutning – det beror på dig! Ingenting är så erotiskt för en man som som en kvinna som smeker honom med gott självförtroende. Här får du lite tips som gör det extra skönt för honom.

1. Placera handflatan på din partners pung.

2. Smek över hans penis upp till magen med en hand. Följ omedelbart efter med den andra handen. Växla händer med en mjuk, långsam rytm.

3. Linda en väloljad* hand runt penisroten. Pressa försiktigt din hand upp och ner. Växla mellan båda händerna.

4. Cirkulera på toppen av penis med ett fuktigt finger. Var försiktig med undersidan av ollonet. Den är väldigt känslig!

5. Håll ena handen runt hans penis, ungefär halvvägs upp, och dra upp och ner sakta. Dra tillbaks förhuden samtidigt som du gör det. Smek hans pung försiktigt samtidigt.

* använd gärna ett bra glidmedel

Pungen
Många killar klagar på att deras (kvinnliga) partners koncentrerar sin uppmärksamhet på penis, men struntar i det som finns där under. Pungen och testiklarna som är extremt känsliga för beröring bara längtar efter att få bli sedda, smekta, kramade lätt eller hårdare, kyssta och kanske tagna i munnen. Om du är osäker på hur han vill ha det eller om han gillar det du gör överhuvudtaget, var inte rädd för att fråga. Han svarar säkert ärligt – om han inte är för upptagen med att njuta… Vibrationer påverkar nerverna på djupet, på ett sätt som beröring inte kan göra. Så ibland är det bra att använda en vibrator för att stimulera extra.

Bröstvårtor
Också en mans bröstvårtor kan vara hyperkänsliga för beröring. De kan faktiskt styvna precis som en kvinnas bröstvårtor när han blir upphetsad. Sug på dem, dra i dem, lek med dem. Massera hans bröstmuskler och koncentrera dig särskilt på området ovanför nyckelbenen, som är väl exponerat för din beröring. Och även om hans bröstkorg inte är Arnold Schwarzeneggers så är den väl värd sin märksamhet!

Tips: Visa produkter för bröststimulans

Rumpan
Hans rumpa är långt ifrån bara en kroppsdel gjord för att sittas på. Tvärtom, skinkorna och stjärten är ett högerogent område hos en man och knådar, klappar, masserar och daskar du dem tillräckligt väl går han verkligen igång. Det lilla partiet strax under svanskotan är en perfekt plats att placera sitt finger på.

Tips: Visa produkter som stimulerar prostatan

Fötter och händer
Både fötter och händer är delar av kroppen som är tacksamma att beröra. Det kan gå ilningar genom hela kroppen när dessa delar masseras. Pröva att dra lite i fingarar och tår och massera dem en och en. När du masserar fötterna kan du ta i lite mera. Det är bara skönt. Använd en bra olja som gör det lättare att massera och skönare för mottagaren.

Tips: Visa sköna massageoljor

Håret
Erbjud dig att tvätta hans hår och medan du känner schampot löddra under fingrarna kan du upptäcka en av din älsklings mesta erogena zoner. Fast få tror att det är sant… Försök! Jaga inte iväg till byxorna det första du gör, värm hellre upp honom med lite handfast och avslappnande huvudmassage. Otroligt sexigt, tycker många. Du ska se att hans blod börjar hetta och rusar snart iväg till helt andra delar av hans kropp…

Kyssar
Det finns myter om att män inte är roade av att kyssas. Att kyssandets konst bara är en hållplats en man stannar till på en kort stund på för att sedan ägna sig åt andra, mer avancerade kärleksnöjen. Detta är fel precis som så många andra myter om kärlek och sex. Män tycker precis lika mycket som kvinnor om att kyssas, och göra det länge… mycket… ofta… långsamt… Pröva med att översålla hans mun med lätta mjuka pussar. Gå sen in på att undersöka hans läppar, sug på underläppen, bit lät på den. Ha en kyssorgie – det måste inte alltid följa en fortsättning på den.

Nacken
Han är superkänslig från strax bakom öronen och ner i nacken, på ryggen och ut över axlarna. Kanske är det just här som hans hud är som lenast? Ibland doftar han också gott som en baby och när du begraver din näsa i hans fjuniga eller stubbade nacke lär han rysa av välbehag. Smek hans hals & nacke med slutna sammetsmjuka läppar och var beredd på att han snart exploderar i njutningsfyllda stön.