Analsex

Analsex

Tänk på att inte vara först vid anus och sedan vid slidan för då kan tjejen drabbas av bakterier som inte hör hemma i slidan och detta kan lätt leda till problem. Så se till att tvätta fingrarna/leksaken/penis ordentligt emellan.

Om ni har analt samlag så tänk på att ha kondom för även killen kan drabbas av bakterier, och om något ytligt blodkärl skulle gå sönder så kan det ge smitta.

Analt samlag är den minst praktiserande formen av analsex.

Analsex är många olika sorters stimulans av anus.
Om man vill pröva så är det bra att börja försiktigt med att smeka området runt anus, samtidigt som man smeker sin partners kön.

När ni båda känner er redo så kan man gå vidare genom att fukta ett finger och försiktigt föra in i öppningen, om det känns okej så kan man låta det sakta och försiktigt glida in en bit till. – känn er fram tillsammans!

Det är viktigt att ni använder glidmedel så att det inte blir onödigt motstånd. Om det gör ont vid analsex är detta en signal på att något är fel – Avbryt. Analsex ska inte göra ont! Mottagaren måste vara tillräckligt förberedd och avslappnad så att inte skador uppstår. Det är verkligen viktigt att ta sig tid och skynda långsamt!
– det viktiga är att vara rädd om sin partner!

Anus är ett område som är tabubelagt för många, det är ju kroppens avlopp. Därför är det också väldigt viktigt med hygien om man har analsex (såvida inte orenheten i sig är det som är upphetsande.)

Man ska inte ställa upp på någon form av sex om man inte känner för det, det är grundregeln för all form av sex.
Analsex har utövats i alla tider av alla sorters människor, efter som anus är en erogen zon för de allra flesta. Så detta är inget nytt påfund som kommit på senare år.